Open to new job opportunities? Check out the JS positions from Toughbyte.

Cybersauna - meet the makers of tomorrow

January 11, 17:00-20:00

Helsinki, Finland
Kampin Huippu saunatilat, 8. krs, Kansakoulukatu 3, 00101 Helsinki, Finland

External Registration

Open Registration Page

We are makers of tomorrow - Tule viettämään iltaa kanssamme Helsinkiin Kampin Huippuun!
Meillä on ilo kutsua sinut tutustumaan Cybercomiin ja kuulemaan Makers of tomorrow -uratarinoita. Iltaan ovat tervetulleita kaikki, joita Cybercom kiinnostaa työnantajana, olitpa sitten opiskelija tai jo kokeneempi konkari IT-alalta.
Illan ohjelma klo 17 alkaen:
Tervetuloa! Cybercom lyhyesti, Harri Salminen, liiketoimintajohtajaMakers of Tomorrow -uratarinat mm. ohjelmistokehityksen, projektipäällikön ja IoT:n parissa työskentelevien cybercomilaisten kertomina.
Iltaan eivät kuulu kalvosulkeiset vaan rentoa yhdessäoloa, avointa keskustelua ja verkostoitumista. Koko tapahtuman ajan sinulla on mahdollisuus nauttia ruokaisista tarjoiluista ja kylmistä juomista. Noin kello 18 eteenpäin vapaata illanviettoa.
Cybercomilaiset jäävät viettämään iltaa kanssasi, joten sinulla on mahdollisuus tavata asiantuntijoitamme ja keskustella päivän polttavista aiheista IT-alalla sekä uramahdollisuuksista. Meillä riittää juttua ohjelmistokehityksen näkökulmasta mm. julkishallinnon digitalisaatiosta, arkkitehtuurista, infrasta, pilvipalveluista - erityisesti Amazon Web Services, service desk -hommista ja IoT:n moniulotteisesta maailmasta, kuten koneälystä ja Machinebookista.
Sauna on illan mittaan lämmin, joten saunoakin saa - ei ole kuitenkaan pakollista. Pyyhkeet yms. tarvikkeet löytyvät saunalta.
Tervetuloa!

Pssst... Muista myös avoimet työpaikkamme! Tällä hetkellä haemme Helsinkiin mm. Frontend-kehittäjää, Cloud Architect (AWS), Business Development Manager ja Java-kehittäjiä. Voit myös jättää avoimen hakemuksen.
career.cybercom.com | Makers of tormorrow

Tapahtuman yhteyshenkilöt:Karoliina Heikkinen, recruiter, 050 304 2682Päivi Mönkkönen, 050 363 2746sähköpostit [email protected]

Cybersauna Cybersauna

Propose talk to Cybersauna