Interested in a new permanent or contract developer job? We can help find one.

Falsk säkerhet

February 2, 17:15

Stockholm, Sweden
Regent, NORR MÄLARSTRAND 22, Stockholm

External Registration

Open Registration Page

Vi litar ofta på falska antaganden om att vi är säkra bakom våra lösenordsskyddade och krypterade enheter. Men hur skyddade är vi egentligen? Går det att lita på att publika nätverk i vår omgivning verkligen är dem de utger sig för att vara, och hur säkrar man sig mot att ingen avlyssnar ens trafik? Är vi ens säkra i kontorets skyddade värld? Detta är något av det som kommer att avhandlas, både teoretiskt och praktiskt, under kvällens Meetup.

Hålltider:
17:15 Dörrarna öppnas med mingel
17:30 Falsk säkerhet - hur säker du är i dagens IT landskap och hur du kan göra för satt skydda dig?
19:00 Sushibuffe med champagne
21:00 Dörrarna stängs för denna gång
Övrigt:
Vår sommelier har valt ut kvällens spännande champagne, passande till sushibuffén.
Kvällens pris i utlottningen är en hemlig gåva.
Anmälning sker genom http://sverigesbastamedarbetare.se/Home/Events/48-falsk-sakerhet. Det går självklart även att anmäla sig direkt här på Meetup.com men deltagande i utlottningen sker bara om du anmäler dig via länken ovan.
Kvällens talare: 
Stefan Benediktsson & Mattias Döj: Med närmare 30 års erfarenhet inom IT-sektorn, varav de senaste 15 med fokus på säkerhet, har Stefan nu kommit till Jedi Masters insikt om att varje dag är en ny dag av lärande, och det bästa sättet att lära sig själv är att förmedla sina egna kunskaper. Mattias ålder motsvarar Stefans erfarenhet inom IT-sektorn, och hans arbetsliverfarenhet är junior-utvecklare och arbetar för närvarande på Scania IT. Han fick upp ögonen för Linux Kali, Hak5 och deras moduler genom sin Jedi Master Stefan. Sedan Stefans introduktion till hur det går att nyttja enheters svagheter så har Padawan Mattias alltid velat vara en liten Mr. Robot.

IT som det borde vara - Best Practices IT som det borde vara - Best Practices

Propose talk to IT som det borde vara - Best Practices