Open to new job opportunities? Check out the JS positions from Toughbyte.

Ketterä "Keskiviikko" - Skaalautuva ketteryys (part 4) LeSS - Large Scale S...

December 11, 08:15-10:30

Helsinki, Finland
UMA Esplanadi, Akateemisen Kirjakaupan 3. krs, Keskuskatu 1, Helsinki, Finland

External Registration

Open Registration Page

Ketterät keskiviikot jatkuvat - mutta poikkeuksena itsenäisyyspäivän johdosta vietämmekin ketterää keskiviikkoa ma 11.12.2017.

Agile HR Finlandin Ketterien keskiviikkojen teemoina syksyllä 2017 ovat Uudet organisoitumisen muodot.

Kun puhutaan SAFe:sta, LeSS:istä, Teal:istä, Holokratiasta, Sosiokratiasta, Alustataloudesta, olisi toivottavaa, että ammattilaiset, jotka päättävät yritysten organisaatiodesignista olisivat tietoisia näistä organisoitumisen malleista, ja osaisivat arvioida niiden seurauksia, plussia ja miinuksia.

Joulukuun ketterän keskiviikon teemana on Large Scale Scrum, eli LeSS, joka mahdollistaa ketterän tiimityön, suoran asiakaskontaktin, välittömän palautteen ja minimaalisen hallinnon myös suurille organisaatioille. Yritykset kuten Nokia Networks ja Ericsson ovat käyttäneet sitä kohta 10 vuotta satojen kehittäjien organisaatioissa.

Tämän aamupäivän jälkeen tiedät mitä LeSS on, olet kuullut ensi käden kokemuksia sen käytöstä suurissa yrityksissä.

Alustajana on Ari Tikka, Gosei Oy:stä. Ari on LeSSin ammattilainen, pitkän linjan senior konsultti.

Aika: Ma 11. joulukuuta, klo 8.15-10.30. Aamukahvit ja purtavaa tarjolla 8.15. Ohjelma alkaa noin 8.30. Olethan paikalla viimeistään 8.15.

8.30-9.45 alustus, Ari Tikka, Gosei Oy9.45-10 tauko10-10.30 keskustelua

Paikka / Host: Hostina toimii Eva-Stiina Lavikainen Technopolikselta. UMA on Technopoliksen co-working tila keskustassa, Akateemisen kirjakaupan yläkerrassa. Sisäänkäynti on Keskuskadun puolella, siirrymme UMAn tiloihin Akateemisen yläkertaan hissillä. Alustus kestää noin 1 h, jonka jälkeen on osallistavaa keskustelua.

Kenelle: Tilaisuus on tarkoitettu sinulle jolla on jo usean vuoden kokemus liiketoiminnan johtamisesta ja kehittämisestä, HR:stä, IT:sta, agilesta. (Varaamme oikeuden karsia osallistujalistaa, mikäli koemme, ettei kokemusvuosia ole riittävästi). Osallistuminen on maksutonta, mutta perimme 100 EUR no-show maksun.

Lämpimästi tervetuloa!

Riina Hellström

Agile HR Finlandin puolesta.

Agile HR Finland Agile HR Finland

Propose talk to Agile HR Finland