Interested in a new permanent or contract developer job? We can help find one.

Kostnadseffektiva molnlösningar

April 4, 17:30

Stockholm, Sweden
Active Solution AB, Kungstensgatan 23A, Stockholm

External Registration

Open Registration Page

Idag är det inte många som ifrågasätter nyttan med molnlösningar. Vare sig det gäller säkerhetsfrågor, kundnytta eller att det är kostnadseffektivt. En stor utmaning som vi ser hos oss och våra kunder idag är kontrollen av kostnaderna. Vi har själva sett att det går att spara stora summor genom smarta drag i såväl utveckling som driftsatta lösningar men det ställer nya krav på oss utvecklare. Att välja rätt tjänst för rätt syfte blir otroligt viktigt för att bygga applikationer som skalar, inte bara prestandamässigt utan även kostnadsmässigt. I det här högaktuella seminariet delar vi med oss av konkreta tips på hur du som utvecklare kan designa, bygga och underhålla riktigt kostnadseffektiva molnlösningar i Microsoft Azure. Talare:
Peter Örneholm
Peter Örneholm är en engagerad utvecklare som älskar att vara på språng. Han reser gärna land och rike runt för att dela med sig av sina digra kunskaper om molnet och moderna webbteknologier. Att bygga och hantera system i Azure är hans passion. Peter har över 10 års erfarenhet av utveckling i Microsoftrelaterade tekniker och arbetar idag som IT-konsult på Active Solution i Stockholm.
Jabok Ehn
Jakob har över 15 års erfarenhet av professionell mjukvaruutveckling och arbetar idag som senior utvecklare på Active Solution, med specialfokus inom Visual Studio ALM där han ofta hjälper företag att förstå och förbättra sina utvecklingsprocesser.
Jakob är Microsoft MVP inom Visual Studio och Development Technologies och har gett ut ett antal böcker inom ämnet, och talar ofta på olika konferenser och användargrupper, exempelvis DevSum, Tech Days och SweNug.
Agenda:
17:30 Dörrarna öppnas, välkommen på mingel
18:00 Föreläsningen börjar
19:00 Mat serveras
Kvällens sponsor:

Swenug Stockholm Swenug Stockholm

Propose talk to Swenug Stockholm