Are you recruiting developers? Get in touch so we can help.

Lär dig mer hur du kan börja mobbprogrammera.

November 23, 17:15

Stockholm, Sweden
Regent, NORR MÄLARSTRAND 22, Stockholm

External Registration

Open Registration Page

Välkomna till ytterligare ett fantastiskt meetup hos Regent!
Denna gång har du möjlighet att lära dig allt du behöver veta för att komma igång med mobbprogrammering. Nedan följer en introduktion till kvällen från kvällens föreläsare, Åsa och Håkan. 

Hur mobbprogrammering ändrade utvecklingsprocessen
Tänk er ett team som kämpar för att klara av sprintmålen, försöker komma ikapp den växande backloggen, anstränger sig för att förstå krav skrivna för flera månader sedan.
Teamet är frustrerat eftersom möten tar så mycket tid från kodning. Det är stressigt, jobbiga mergekonflikter, delad kod som ställer till det, brutna kontrakt, fler mergekonflikter, längre möten, mindre kodning... Känns det igen?
Det här var vår situation. Och det här är berättelsen om hur vi lyckades vända det. Hur behovet av estimering försvann, hur vi började fokusera på en enda sak, hur vi fick ut funktioner i produktion på bara några timmar.
Vi berättar vi om varför vi började mobbprogrammera, hur vi gjorde det och hur det förändrade hela utvecklingsprocessen.
Liten intro om Åsa & Håkan,
Åsa och Håkan har båda jobbat som utvecklare sedan 90-talet och har under den tiden gått igenom teknikskiften som .Net, Nuget, NoSql och JS-explosionen, processer som RUP, XP, Scrum och Kanban. Den enskilt största förändringen i karriären inträffade dock när de 2015 hamnade på samma uppdrag. Genom att hela teamet samlades runt en dator och tangentbord så förändrades vardagen som utvecklare och för utvecklingsorganisationen radikalt på många positiva sätt. 
Hållpunkter:
17:15 Vi öppnar dörrarna och bjuder på välkomstdryck innan föreläsningen drar igång
17:30 Föreläsning - Inför testautomatisering inom din organisation
19:00 Sushibuffe med champagne och övrig dryck
21:00 Dörrarna stängs för denna gång
Övrigt: 
Champagne och övrig dryck som valts ut av vår sommelier serveras till vår sushibuffé.
Och som vanligt kommer någon av kvällens deltagare gå hem med ett hemligt pris.
Om du vill delta i utlottningen av priset måste du registrera dig här också: https://sverigesbastamedarbetare.se/utbildning/75-hur-mobbprogrammering-andrade-utvecklingsp/
Självklart räcker det att bara registrera sig här på Meetup för att säkra en plats, men då är du inte med i utlottning av priset.

IT som det borde vara - Best Practices IT som det borde vara - Best Practices

Propose talk to IT som det borde vara - Best Practices