Looking for new career opportunities? Get in touch so we can help.

Test Automation

September 27, 17:15

Stockholm, Sweden
Regent, NORR MÄLARSTRAND 22, Stockholm

External Registration

Open Registration Page

Känner du frustration över att sådant som en gång har fungerat inte längre fungerar. Är det kanske så att det rentav har hänt flera gånger? Eller sitter du i en organisation där flertalet testare arbetar heltid med att köra igenom testfall efter testfall eftersom det bara inte får bli fel när det kommer ut i produktion?
I sådana fall tjänar ditt företag på att införa testautomatisering. Det höjer kvaliteten på era leveranser, sparar tid och gör dessutom arbetet roligare. Under den här föreläsningen kommer ni få inblick i vad som är viktigt att tänka på när ni vill börja med testautomatisering.
 De som har störst nytta av föreläsningen är främst chefer och personer inom verksamheten som vill höja kvaliteten på IT-leveranserna. Det lämpar sig också bra till personer som redan idag arbetar med testautomatisering men som vill ta det till nästa nivå, från att göra saker själv till att få acceptans inom hela organisationen för detta viktiga område.

Mer om Fredrik Mellgren:
Fredrik Mellgren som håller i denna föreläsning är en erfaren kursledare, mentor, föreläsare och testarkitekt. Förutom utbildningar har han också varit ansvarig för att implementera hela den automatiserade testarkitekturen på flertalet större företag.
Hållpunkter:
17:15 Vi öppnar dörrarna och bjuder på välkomstdryck innan föreläsningen drar igång 
17:30 Föreläsning - Inför testautomatisering inom din organisation
19:00 Sushibuffe med champagne och övrig dryck
21:00 Dörrarna stängs för denna gång
Övrigt: 
Champagne och övrig dryck som valts ut av vår sommelier serveras till vår sushibuffé.
Och som vanligt kommer någon av kvällens deltagare gå hem med ett hemligt pris.
Om du vill delta i utlottningen av priset måste du registrera dig här också: https://sverigesbastamedarbetare.se/utbildning/71-testautomation/
Självklart räcker det att bara registrera sig här på Meetup för att säkra en plats, men då är du inte med i utlottningen av priset.

IT som det borde vara - Best Practices IT som det borde vara - Best Practices

Propose talk to IT som det borde vara - Best Practices