Open to new job opportunities? Check out the JS positions from Toughbyte.

WordPress ja verkkokauppa

December 14, 16:00

Tampere, Finland
Crazy Town Tampere, Rautatienkatu 21B, Tampere

External Registration

Open Registration Page

WordPress toimii lukuisten verkkokauppojen pohjana WooCommerce-lisäosan avulla. Joulukuun miitissä keskitytäänkin verkkokaupan rakentamiseen ja sellaisen pyörittämiseen. Miten rakennetaan liiketoiminta pelkän verkkokaupan varaan? Entä mitä kotimaisia lisäosia löytyy maksu- ja toimitustapojen tarjontaan?
Alustajina:
• Rekki - pidettyjen brändien verkkokauppa, Co-founder Tatu Sahrman
• Checkout Finland - maksunvälitys verkkokaupoille
• Pakettikauppa - toimitustavat verkkokaupoille, Joose Vettenranta
Alustusten jälkeen vapaata keskustelua verkkokauppoihin ja WooCommerceen liittyen. 
Tarjolla glögiä ja pipareita, tervetuloa!

Uusi kokoontumispaikka
Tällä kertaa miitti järjestetään Rautatienkadulla Crazy Townin tiloissa viidennessä kerroksessa. Sisäänkäynnin löydät Holiday Inn -hotellin vierestä.
WordPress-meetupit ovat ilmaisia ja yhteisön hyväksi
WordPress-tapaamisten eli meetuppien tarkoitus on hyödyttää WordPress-yhteisöä kokonaisuutena, ei vain yksittäisiä yrityksiä tai ihmisiä. Niitä järjestävät vapaaehtoiset ja myös puhujat ovat vapaaehtoisia. Tapaamiset ovat avoimia kaikille ilman rajoituksia. Jos haluat ehdottaa aihetta, puhujaa, sponsoroida meetuppia tai tarjota tiloja miittien käyttöön, lähetä järjestäjille viestiä Meetup.comissa olevasta Contact-painikkeesta.
Summary In English
December's meetup will focus on ecommerce, online stores and WooCommerce. The talks will be held in Finnish or English (depending on the audience) and you are welcome to participate in either languages. We're meeting up in Crazy Town, Rautatienkatu 21B, 5th floor (take the lift).

Tampere WordPress Meetup Tampere WordPress Meetup

Propose talk to Tampere WordPress Meetup